Reklam

D Vitamini Sedef Hastalığına İyi Geliyor

Yazar: Karaokem Tarih: 14:58 Kategori: , , , , Yorum: Yorum Yap
Sedeften kurtulmak için onlarca şey deneyip başarılı olamadıysanız eğer D Vitamini almayı deneyin.  Şaşırtıcı ama gerçek uzmanlar bir çok cilt rahatsızlığı gibi sedef hastalığının artmasını D vitamini eksikliğine bağlıyor.

D VİTAMİNİ HANGİ BESİNLERDE BULUNUR

En çok balık yağında bulunmaktadır.Bu nedenle hastaların haftada bir kaç kez balık yemeleri gerekmektedir. Balık sevmeyenler ise balık yağı hapı yutabilirler.  


D VİTAMİNİ VE GÜNEŞ

Besinler dışında en fazla oranda güneşten temin ederiz.  Günde yarım saat güneşte durarak ihtiyacımız olan d vitaminini temin edebiliriz. Bunun faydasını hemen görürsünüz.  Fakat güneşte fazla kalmakta yaralı bölgelerin tahriş olmasına ve hastalığın artmasına neden olabilir. Özellikle kapalı alanlarda çalışanlarda hastalığında daha fazla yayıldığı görülmektedir.  Eskiden insanlar doğala iç içe yaşadıkları için bu tür hastalıklar çok yoktu. Ne zaman insanlar topraktan ve güneşten koptu o gün çeşitli hastalıklar patlak gösterdi.  Kendinizi seviyorsanız sedef hastalığı gibi bir çok hastalığın tedavisinde doğayı kullanabilirsiniz. Doğa size sitressiz bir yaşam ve ihtiyacınız olan her şeyi sunar. Yeter ki siz yaratılışınıza uygun  yaşayın sağlık sizi mıknatıs gibi çeker. Hepinize sedefsiz bir hayat dilerim....


Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder